Hoe bespaar je nou op de energiekosten? Hoe word je minder afhankelijk van aardgas? Is het dak van mijn gebouw wel geschikt voor zonnepanelen? Dit zijn wellicht vragen die jij als ondernemer of voorzitter van een maatschappelijke organisatie hebt. 

Een CO2-neutrale gemeente

Het Zakelijk Energieloket helpt je graag verder. De gemeente Albrandswaard wil namelijk voor 2050 bijna CO2-neutraal zijn. Hiervoor moeten er nog stappen gezet worden. Dit kunnen we niet alleen. Hiervoor hebben we inwoners, maar ook ondernemers nodig. Hier komt het Zakelijk Energieloket dus in beeld.

Advies op maat

Tijdens een gratis oriënterend adviesgesprek neemt het loket globaal een aantal duurzame opties met je door. Denk maar aan zonnepanelen op het dak. Het advies wordt op maat gegeven, omdat alles afhankelijk is van jouw eigen situatie.

Bedrijventerrein Overhoeken I en II

Het Zakelijk Energieloket komt ook graag langs bij ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Vanaf 3 oktober bezoekt een energieadviseur het bedrijventerrein Overhoeken I en II om ondernemers te adviseren over verduurzaming, energiebesparing en energieopwekking. De energieadviseur bekijkt de bespaarkansen en wensen voor ondernemers om de verduurzamingsambities (verder) te helpen. 

Stichting Energieke Regio

Het Zakelijk Energieloket wordt verzorgd door Stichting Energieke Regio. Deze stichting heeft geen winstoogmerk en helpt graag bedrijven, maatschappelijke organisaties en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. De Energieke Regio bedient gemeenten, bedrijven en andere organisaties door heel Nederland. Verder is de stichting onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Stichting Energieke Regio werkt hiervoor samen met partners Enerless en IMC.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis oriënterend adviesgesprek? Ga dan naar de website van Het Zakelijk Energieloket Albrandswaard(externe link)

Terug naar het nieuwsoverzicht