Ervaar tijdens de workshop de gemakken van koken op inductie. Ook krijg je tips om voedselverspilling tegen te gaan. 

Voedselverspilling

Iedere dag wordt veel voedsel weggegooid. Wist je bijvoorbeeld dat we een kwart hiervan al nooit opeten? We stoppen er veel energie in om het te produceren en dan gooien we het vervolgens weg. Dit is niet milieuvriendelijk.

Koken op inductie

Ontdek tijdens deze workshop ook hoe koken op inductie gaat. Het is een alternatief voor koken op aardgas. Inductiekoken is veiliger. Je laat de vlam nooit aan staan. En het is goedkoper, want je gebruikt elektriciteit in plaats van gas, en gas is veel duurder, zeker de laatste tijd en dat blijft nog wel even. Soms heb je wel een aparte stroomgroep in de meterkast nodig.

Details over de workshop

Meld je dus aan voor de gratis workshop. Gegeven door Marianne van Wijhe van De Groene Pollepel. Tijdens de workshop ervaar je hoe koken op inductie gaat en hoe je voedselverspilling kunt voorkomen. Zo ben je vanuit duurzaamheidsperspectief goed bezig.

De workshop wordt gegeven in Wijkcentrum Slikkerveer, op donderdag 13 oktober van 17:00 – 20:30.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar duurzaam@ridderkerk.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht