Op deze pagina vind je de subsidies waar je voor in aanmerking komt. Subsidieregelingen hebben altijd voorwaarden en meestal een bepaalde looptijd waarbinnen je een aanvraag kunt indienen. De website van Verbeterjehuis heeft een subsidiewijzer. Bekijk deze eerst.

ISDE-subsidie

Wanneer je twee energiebesparende maatregelen neemt, kan je in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Met deze subsidie kan je wel tot 40% van je investering in isolatiemaatregelen, maar ook in een warmtepomp of zonneboiler terugkrijgen. Controleer eerst of je hiervoor in aanmerking komt en vraag het dan aan: 

Controleer of je in aanmerking komt voor een ISDE-subsidie

Vraag een ISDE-subsidie aan

Heb je vragen, bekijk dan de pagina met veelgestelde vragen.

SEEH voor VvE

De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) is bestemd voor energieadvies, procesbegeleiding en/of een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Ook de energiebesparende maatregelen aan het gebouw van de Verenigingen van Eigenaren (VvE) vallen onder de subsidie.

Deze subsidie is uitsluitend bestemd voor (gemengde) VvE’s, woonverenigingen en wooncoöperaties. Commercieel vastgoed binnen de VvE (zoals winkels of kantoren) is uitgesloten van subsidie.

Vraag een SEEH-subsidie aan

SCE-subsidie

Ben je een energiecoöperatie of vereniging van eigenaars (VvE)? En wil je hernieuwbare (duurzame) elektriciteit uit zonne-energie, windenergie of waterkracht opwekken? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE).

Meer informatie