Heeft u plannen voor verduurzamen? Op donderdag 8 april 2021 om 19.30 uur is er een online thematour (online) bij een historisch pand in Barendrecht en op woensdag 14 april 2021 om 19.30 uur, is er een online thematour (online) bij een jaren 80 woning in Ridderkerk.

Is inschrijven niet meer mogelijk, kijkt u dan bij Thematours | Duurzame Huizen Route of u zich nog voor een andere tour kunt inschrijven. De Thematours zijn er tot en met 15 april aanstaande.

Verduurzaamd pand in Barendrecht

Dit huis uit de 19e eeuw was met vocht- en tochtproblemen bijna afgeschreven. Maar de eigenaren gingen de uitdaging aan om deze duurzaam en geschikt te maken voor de 21e eeuw. Alles moest er uit, alleen de buitenmuren bleven staan. Zij delen hun opgedane kennis en ervaring graag om andere doe-het-zelvers te helpen!

Verduurzaamd pand in Ridderkerk

Dit jaren ’80-huis, een hoekpand, is aardgasvrij en bijna energieneutraal. Benieuwd hoe een warmtepomp of -boiler werkt, en hoe je het juiste vermogen voor jouw huis bepaalt? Deze huiseigenaar vertelt hier uitgebreid over, welkom! Wat is er gedaan om het een bijna energie neutrale gasvrije woning te laten zijn? Isolatie, zonnepanelen, warmtepomp en warmtepompboiler. Installatie grotendeels zelf uitgevoerd. 

Kalender

Nieuwsoverzicht