• Wat vindt u belangrijk op de kinderboerderij?

  Bijna elke Nederlander kent wel een kinder- of recreatieboerderij in de buurt. Helpt u mee door antwoord te geven op de vraag wat u belangrijk vindt op een kinder- of recreatieboerderij?

 • De strijd aan met zwerfafval

  Op woensdag 5 februari bedankte wethouder Cees Schaap de Barendrechtse inwoners die de strijd aan zijn gegaan tegen zwerfafval.

 • Wedstrijd levert meer op dan

  In het voorjaar van 2019 schreven de gemeente Ridderkerk en de Stichting Ravottuh een groene innovatie-wedstrijd uit. De winnaars blikken terug... 

 • Landelijke Opschoondag 2020

  Doe mee met de Landelijke Opschoondag 2020. Maak uw buurt schoon met materialen die de gemeente beschikbaar stelt.

 • Bedankje voor zwerfafvalpakkers in Barendrecht en Ridderkerk

  Heeft u kortgeleden een zwerfafvalpakket opgehaald? Bent u geïnteresseerd in zwerfafval opruimen in uw buurt?

  Samen met de wethouder willen wij u graag persoonlijk bedanken. Misschien meteen een goed moment om uw ervaringen of ideeën uit te wisselen.

  Woont u in Barendrecht? Kom dan op woensdag 5 februari tussen 16.30 en 17.30 uur naar het gemeentehuis in Barendrecht. Het adres is Binnenhof 1 in Barendrecht.

  Woont u in Ridderkerk? Kom dan op donderdag 13 februari tussen 16.00 en 17.00 naar het gemeentehuis in Ridderkerk. Het adres is Koningsplein 1 in Ridderkerk.

  Bent u van plan naar één van deze bijeenkomsten te komen?
  Laat dat dan even weten door een kort mailtje te sturen naar onzetoekomstisduurzaam@bar-organisatie.nl

 • Inwoners aan de slag met zwerfafval

  Veel inwoners zijn aan de slag gegaan om zwerfafval op te ruimen. Er is nu een plattegrond beschikbaar waarop u kunt zien waar nog meer gewerkt wordt aan een duurzame toekomst.