Hier vind je alle informatie over de Groene Bon-actie voor huurders. Hier staat onder andere de looptijd van de actie en waar je de bon kunt uitgeven.

Je hebt als inwoner van de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk recht op een Groene Bon ter waarde van 90 euro! Met deze bon kun jij jouw huis tochtvrij, comfortabeler en energiezuiniger maken.

Looptijd Groene Bon-actie

De actie loopt van 11 februari 2022 t/m 11 juni 2022.

Hoe ziet de Groene Bon-actie er uit?

Voor Barendrecht zijn er 1.500 Groene Bonnen beschikbaar, voor Albrandswaard 1.000 en voor Ridderkerk 2.000 stuks. Je kunt maximaal 1 bon bestellen. 

Heb je eerder aan een energiebesparingsactie van de gemeente meegedaan in 2020 of 2021? Denk hierbij maar aan de WoonWijzerBox, Energiebox of Groene Bon-actie voor woningeigenaren? Dan geldt deze actie helaas niet meer voor jou. 

De Groene Bon lever je voor het gehele bedrag bij 1 winkel in.

Waar besteed ik mijn Groene Bon?

Geef jouw Groen Bon uit aan duurzame producten bij lokale winkels. Of bij grote winkels zoals de Gamma, Praxis en Karwei. Wat kun je zoal halen? Onder andere ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie, ventilatoren en een slimme thermostaat. Ook geeft de Groene Bon korting op installatiewerkzaamheden of op het zuiniger inregelen van jouw cv-ketel door een erkend installateur.

Hoe ontvang ik mijn Groene Bon?

Nadat je online de bestelling hebt gedaan, ontvang je de Groene Bon in je mailbox (kijk eventueel in je spambox).

Hoe betaal ik met mijn Groene Bon?

Het is niet nodig om de bon uit te printen. Je kunt de bon op jouw smartphone downloaden en de barcode laten scannen aan de kassa. 

Toch liever een geprinte versie en geen printer voorhanden? Je kunt de bon ook laten uitprinten bij de bibliotheken in Ridderkerk en Barendrecht.

Aan de slag

Ik wil een Groene Bon aanvragen 
Ik wil mijn Groene Bon besteden

Actievoorwaarden

Wil je meer weten over de actie, met onderstaande knop ga je naar de actievoorwaarden.

De actievoorwaarden

Veelgestelde vragen

Heb je vragen, ga dan naar de pagina met de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail naar de helpdesk van WeMaron. Vermeld in de mail jouw naam, e-mailadres, postcode en huisnummer. WeMaron gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens, zie hier hun privacybeleid