Het zal je niet ontgaan zijn: de energieprijzen rijzen momenteel de pan uit. Het is hoog tijd om op zoek te gaan naar bespaarmogelijkheden. De gemeente wil je daarbij helpen en heeft daarom nu een gratis warmtebeeld-actie voor alle huiseigenaren in Poortugaal-Dorp en Ridderkerk Drievliet. 

Gratis meting


De aanbieding betreft een gratis warmtebeeldmeting die een professional maakt van jouw huis. Een meting laat heel nauwkeurig zien waar de temperatuursverschillen in huis zitten. En het laat ook de luchtvochtigheid zien in huis. De winter is de perfecte tijd om een meting te laten doen. De aanbieding geldt voor de eerste 500 aanvragers.  

Bouwjaar van jouw huis


Wist je dat de meeste energie uit huizen weglekt via de ramen? Tenminste, als je geen dubbel of HR+-glas hebt. Maar ook zolders zijn berucht als het dak geen isolatie heeft. En verder kun je denken aan vloer- en gevelisolatie. Het bouwjaar van jouw huis is een goede indicator van wat er in en aan huis voor isolatieoplossingen het beste zijn. Weet je bijvoorbeeld of de vorige bewoner al maatregelen had getroffen? 

Je hoeft niet thuis te zijn


Voor het maken van goede warmtebeelden moet het koud, niet te zonnig en droog zijn. Daarom krijg je minimaal 24 uur van tevoren per e-mail een aankondiging dat de adviseur bij je in straat zal zijn. Je hoeft voor de meting niet thuis te blijven. De beelden worden alleen van de voorgevel (en eventueel de zijgevel) gemaakt. 

Minder stookkosten, meer comfort


Nadat de warmtebeelden gemaakt zijn, nodigen wij je uit voor een telefonisch persoonlijk gratis adviesgesprek om door te nemen welke maatregelen je het beste kunt nemen. Want: energie besparen levert je, naast minder stookkosten, meer wooncomfort op. Dit zie je in een handig overzicht over jouw besparing in kilowattuur en in euro’s die jouw adviseur na het gesprek naar je toestuurt. 

Aanmelden

Ik ben een woningeigenaar in Portugaal-Dorp

Meld je vandaag nog aan! Of neem telefonisch contact met de WoonWijzerWinkel, via (010) 747 01 47.

Aanmelden actie warmtebeeld Albrandswaard

Ik ben een woningeigenaar in Ridderkerk Drievliet

Meld je vandaag nog aan! Of neem telefonisch contact met de WoonWijzerWinkel via (010) 747 01 47.

Aanmelden actie warmtebeeld Ridderkerk

Camera lenen

Kom je niet in aanmerking om mee te doen met de actie? Dan kun je een camera bij de bieb lenen. 

Ik wil een camera lenen

Terug naar het nieuwsoverzicht