Het energieloket voor inwoners: de WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket voor Barendrechters, Albrandswaarders en Ridderkerkers. De winkel heeft regelmatig gezamenlijke inkoopacties, voor isolatiemaatregelen, zonnepalen en warmtepompen.

Winkel

Energie-experts hebben de beste oplossingen voor jouw woonsituatie en zijn een handige hulp bij offertes beoordelen. Ze helpen je bij het maken van een keuze. Ook kunnen zij je technische informatie over de bestelde producten geven. Kom langs in de 2.400 m2 grote winkel. Deze is gevestigd op de Heijplaat in Rotterdam (Directiekade 2). De Waterbus heeft een halte op loopafstand. Bekijk alvast het assortiment aan producten in de webshop(externe link).

Video(externe link)

Inkoopacties

De WoonWijzerWinkel heeft regelmatig gezamenlijke inkoopacties, voor isolatiemaatregelen, zonnepalen, warmtepompen. Omdat ze in één keer groot worden ingekocht, is de aanschafprijs lager voor jou. Bekijk de acties(externe link)

Aanbod lokale leveranciers

De WoonWijzerWinkel heeft een lijst van lokale bedrijven waar zij mee samenwerken en kwaliteits- en inkoopafspraken mee hebben gemaakt. Let op: je profiteert alleen van inkoopvoordelen en de garantie, als de WoonWijzerWinkel de aanvraag voor jou plaatst. Vind een bedrijf bij jou in de buurt die partner is bij de WoonWijzerWinkel(externe link).

Kortingsvoucher voor WoonWijzerbox en ander informatie

Kijk voor meer informatie op de gemeentelijke pagina's. 

Barendrecht(externe link)

Albrandswaard(externe link)

Ridderkerk(externe link)

Of neem telefonisch contact op met de WoonWijzerWinkel via (010) 747 01 47.