Energiecoaches wijzen je de weg door de hoeveelheid aan aanbod van producten en leveranciers. Vraag een coach aan die jou advies kan geven die past bij jouw woonsituatie. 

"Ik hoop dat het energieadvies blijft doorgaan. Het maakt je als consument bewuster van ons gedrag. Erg goed!" - Bewoner uit Barendrecht

"Ben er heel blij mee, voor mijn nieuwe woning op korte termijn." - Bewoner uit Ridderkerk

"Goed gedaan! Leuk initiatief en denk nuttig voor alle huishoudens." - Bewoner uit Barendrecht

Energiebox aanvragen

Vraag de gratis standaard Energiebox aan met adviesgesprek van een Energiecoach. Klik daarvoor op de onderstaande button van jouw gemeente. Bellen is ook mogelijk. Zie daarvoor het nummer onder de aanvraagknop. 

 Barendrecht  Albrandswaard Ridderkerk 

T: (0180) 23 97 75        T: (010) 316 98 61           T: (0180) 23 97 71

Wat zit er in?

Met de producten uit de Energiebox kun je tot 113 euro per jaar verdienen op je energierekening. De box met producten ter waarde van 45 euro is nu geheel gratis.

De Energiebox bevat standaard: Radiatorfolie, 2-LED-lampen, een tijdschakelklok, tochtstrip en een brievenbusborstel.

Heeft u vloerwarming? Kies dan voor de box zonder radiatorfolie. In plaats daarvan krijgt u een stekkerdoos, tochtstrip, douchezandloper en waterbesparende douchekop en waterbespaarders voor op de kraan.

Waarom energie besparen?

De Energiebox-actie heeft als doel om Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk duurzaam, gezond en leefbaar te houden. Voor nu en in de toekomst. Want door energie te besparen, verminderen we de uitstoot van CO2. Dit is nodig om klimaatverandering tegen te gaan.

Energiecoach

De energiecoach zal de Energiebox op een door jou gewenste dag en tijdstip bij je thuis af te leveren. De energiecoach draagt zichtbaar een badge voorzien van het gemeentelogo.

  • In verband met het coronavirus worden de RIVM-voorschriften opgevolgd. Dit betekent dat de energiecoach niet je huis binnengaat en aan de voordeur 1,5 meter afstand houdt.
  • Is de box bij je afgeleverd? Dan maakt de energiecoach een tweede afspraak. Deze verloopt digitaal, maar je kunt ook kiezen voor een bel afspraak. Je krijgt dan uitleg over hoe je de spullen uit de Energiebox het beste kunt gebruiken. En je ontvangt tips over wat je nog meer kunt doen om energie te besparen.
  • Je krijgt een persoonlijk adviesrapport per e-mail toegestuurd.

Of heb je toch liever een grotere WoonWijzerBox?

Een WoonWijzerBox is groter en kun je zelf samenstellen. Er zit een fikse korting van de gemeente op. Kies je woonplaats en klik: 

Barendrecht Albrandswaard Ridderkerk

 

Energiecoach worden?

Ben je als werkzoekende ingeschreven bij je gemeente? Vind je het leuk om anderen te inspireren en om zelf iets nieuws te leren? Help dan mee om energie besparen te promoten als energiecoach.Je vindt meer informatie op de websites van de gemeenten:

Barendrecht  Ridderkerk