Bezoek de kinder- of recreatieboerderij of dierenweide en maak kennis met de natuur. Zie hoe de natuur zorgt voor ons voedsel en maak tegelijk kennis met allerlei soorten dieren.

De Kleine Duiker in Barendrecht

In Barendrecht kunt u met uw (klein)kinderen, familie en vrienden terecht op De Kleine Duiker. Deze recreatieboerderij is van alle markten thuis. Naast een bloementuin kunt u bij het kwekerijtje terecht voor vrijblijvend advies over het vergroenen van uw tuin. Kijk op de website van De Kleine Duiker wat er nog meer te doen is. U vindt de boerderij aan de 3e Barendrechtseweg 511, 2991 SH Barendrecht.

Naar de website van De Kleine Duiker

De Dierenhof in Ridderkerk

In Ridderkerk is kinderboerderij  De Dierenhof dé plek om kennis te maken met allerlei dieren. Van reptielen tot koeien, schapen en een ezel. Op de Dierenhof zijn ze allemaal aanwezig. En als de kinderen hun energie kwijt moeten dan kan dat in de naastgelegen speeltuin. U vindt de kinderboerderij aan de Oosterparkweg 17, 2986 AJ in Ridderkerk.

Hertenkamp in Rhoon

In het park van Rhoon maakt u kennis met de herten die in het hertenkamp rondlopen. Middenin het dorp is het een plek waar u even het gevoel hebt er helemaal uit te zijn. Het hertenkamp vindt u in de Jan Cornelispolder. Dit park heeft meerdere ingangen.