Kom alles te weten over hoe je je woning kunt verduurzamen op de Duurzaam Wonen Beurs! Op de beurs zijn ondernemers uit de regio aanwezig die je alles kunnen vertellen over zonnepanelen, duurzame verwarming, woningisolatie en groene- en onderhoudsvriendelijke tuinen. Maar ook over duurzaam verbouwen en het renoveren van je woning. Ontdek wat de gemeente te bieden heeft. Er zijn presentaties van de WoonWijzerwinkel, Zet Duurzaam Stappen en de Gemeente Ridderkerk. 

Plug & play zonnepaneel

Je maakt als bezoeker ook nog eens kans op een plug & play zonnepaneel ter waarde van 475 euro. Dit is een zonnepaneel die direct de energie terug kan leveren aan het elektriciteitsnet, zonder dat daar een aparte omvormer voor nodig is. Hierdoor kun je het panelen direct aansluiten aan het stopcontact en hoeft er niks gekoppeld te worden aan je meterkast.

Bij een goede ligging kan dit paneel ruim 300 kWh per jaar opwekken. De ideale ligging is gericht op het zuiden met een hellingshoek van 35 graden. 

Details van de beurs

De toegang is gratis. Je hoeft je ook niet aan te melden. De beurs is zaterdag 29 oktober vanaf 10:30 uur tot 15:30 uur. De locatie is Van der Valk Hotel, Krommeweg 1 in Ridderkerk.

Zien we je daar?

Terug naar het nieuwsoverzicht