Minder zwerfafval zorgt voor een fijnere leefomgeving en een schoner milieu. Vraag nu een zwerfafvalpakket, zwerfafvalaanhanger of zwerfafvalkist aan en maak de toekomst duurzaam.

 

Gratis zwerfafvalpakket

Vraag nu een gratis zwerfafvalpakket aan. Hiermee kunt u zelf, met de buren of met de vereniging uw buurt schoonhouden. Het zwerfafvalpakket is van alle gemakken voorzien. In een pakket zit een grijper, reflecterend vestje, handschoenen en een rol vuilniszakken.

Voor wie?

Elke inwoner kan een pakket aanvragen. Gaat u een grotere actie doen met meer mensen? Neem contact op voor meer informatie. We denken graag met u mee over de organisatie en de locatie(s) waar u op gaat ruimen.

Hoe het werkt

Na de aanvraag ontvangt u een e-mail met alle informatie die u nodig hebt en handige tips. Ook de afhaallocatie laten we via de e-mail aan u weten. Geef ook de straat of straten door waar u zwerfafval op gaat ruimen. Dan kunnen wij zien waar de buurt steeds schoner wordt.

Aanvragen zwerfafvalpakket

Aanmelden volle afvalzak

 

Gratis zwerfafvalaanhanger 

Gaat u met meer mensen aan de slag? Bijvoorbeeld met de sportvereniging, kerk of school? Vraag dan de gratis zwerfafvalaanhanger aan.
In de aanhanger is voorzien van alle materialen voor een geslaagde opruimactie. Tot en met een groep van 50 personen. Onder andere grijpers, bezems, vuilniszakken en opruimkarretjes zijn inbegrepen. De aanhanger mag gereden worden door een persoon met een B rijbewijs.

Voor wie is het?

De zwerfafvalaanhanger is er voor buurtbewoners, scholen en verenigingen, die zich samen inzetten voor een schone buurt.

Hoe werkt het?

De aanhanger is voor 1 dag of een aantal dagen gratis te bestellen. Vul het aanmeldformulier in en we informeren u over de beschikbaarheid en de op- en afhaallocatie.  

Aanvragen zwerfafvalaanhanger

Vraag de zwerfafvalkist aan

De zwerfafvalkist is speciaal voor scholen beschikbaar. Het is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam om met kinderen buiten zwerfafval op te ruimen.  U kunt bijvoorbeeld elke maand met een klas een zwerfafvalronde door de wijk lopen. De zwerfafvalkist heeft alle materialen bij elkaar. U kunt met 30 kinderen tegelijk aan de slag. En de kist blijft bij u op school zolang u met regelmaat een rondje zwerfafval prikt.

Voor wie

Scholen in het basis- en voortgezet onderwijs kunnen zich aanmelden. Maar ook voor kinderdagverblijven is de zwerfafvalkist zeer geschikt.

Hoe werkt het

U meld zich aan via het aanmeldformulier. Natuurlijk geeft u aan van welke school u bent en wat uw plan is. Hoe vaak gaat u lopen? Welke buurt houdt u schoon met de kinderen? Welke klas(sen) doen mee? Laat uw gegevens achter zodat wij de zwerfafvalkist af kunnen leveren.

Aanvragen zwerfafvalkist