LET OP!

Het formulier voor het aanmelden van de volle zakken met zwerfafval is gewijzigd. Dit om jullie, de initiatiefnemers, nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het aanmelden van de volle zakken met zwerfafval verloopt vanaf nu via het meldingssysteem van ArcGIS. Nieuw op het formulier van dit systeem is dat er op de kaart aangegeven moet worden waar de volle zakken met zwerfafval staan. Op het formulier kan een toelichting worden gegeven middels ‘locatiebeschrijving’. Een datum aangeven is vanaf nu niet meer nodig. Bij het aanmelden van de volle zakken met zwerfafval moeten die vanaf dat moment op de aangegeven locatie staan.

Volle zakken met zwerfafval die voor 12.00 uur op een werkdag worden aangemeld, worden dezelfde werkdag nog opgehaald. Volle zakken met zwerfafval die in het weekend worden aangemeld, worden de eerst volgende werkdag zo spoedig mogelijk opgehaald.

Meld via onderstaande button de afvalzak(ken) met zwerfafval aan. Op de kaart (en eventueel bij locatie beschrijving) geef je aan waar de afvalzak staat. Plak een sticker op de afvalzak zodat andere inwoners weten wat er in de afvalzak zit.

Zolang de ondergrondse containers zonder pas te openen zijn, kun je de afvalzak met zwerfafval ook in de ondergrondse container deponeren.

Aanmelden volle zak zwerfafval(externe link)

Bekijk het beschikbare zwerfafvalmateriaal